26 maj 2009

Fotboll=)

Jaha då har man spelat första matchen för säsongen=) vinst med 5-3 mot nysätra... började inte så bra när vi inte ens först hittade till planen som va långt inne i skogen i flarken :P

Men när vi väl va där så gick det hyfsat, vi kunde ha vunnit med betydligt större siffror, men vi föll ner i deras tempo och va inte riktigt på hugget hela tiden. Men vinst i alla fall, skönt de=)

Foten kändes faktiskt ganska bra, bättre än vad den gjorde igår på träningen till och med. Men vad hjälpte de när jag fick kramp i båda vaderna, benen bara vek sig :S och inte ville det gå över heller, men jag spelade nästan hela matchen i alla fall och roligt va de, även om de känns att man har varit borta ett bra tag.

Nu när jag kom hem har jag suttit med läxa, alltid lika roligt.... Engelskan som vi ska redovisa imorgon är i alla fall färdig. Nu är det bara två svenska uppgifter kvar och en historiaredovisning kvar, sen blir det helg:D och till helgen blir det att vara i kyrkan... två systrar som ska konfirmera sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar